Vaarbewijs Filmpjes

De leuke Vaarbewijs Cursus!
Voor Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifoon

Alle theorie in filmpjes

Geen boeken nodig

Veel oefenvragen

Gebruikt op vaarscholen

Online support

Gratis theorie op website

Eigen leertempo

Eenvoudig aanmelden

De leuke Vaarbewijs Cursus!

Vaarbewijs Filmpjes is dé Vaarbewijs website en YouTube-kanaal om je Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifonie te halen.

Alle theorie voor je Vaarbewijs examen bij het CBR wordt op een toegankelijke en duidelijke manier met informatieve animatievideo’s uitgelegd.

Van alle Vaarbewijs en Marifonie onderwerpen zijn er ook filmpjes met honderden examenvragen om lekker zelf te oefenen.

De filmpjes worden voortdurend vernieuwd en verbeterd en bevatten alle theorie voor 2022. Vaarbewijs Filmpjes is de leukste online Vaarbewijs Cursus.

Je kan de video’s gebruiken zonder boeken, maar ook prima als aanvulling op een andere Vaarbewijs of Marifoon cursus. Daarnaast zit deze website vól met gratis theorie, handige links, downloads en artikelen.

Reviews van medematrozen

Duizenden matrozen hebben al hun Vaarbewijs en Marifoon Certificaat gehaald door alleen maar naar de filmpjes te kijken. Bekijk de veelgestelde vragen en lees de reviews en reacties. Kom ook aan boord bij de grootste online vaarschool!

Vaarbewijs Cadeaubon

Geef een Vaarbewijs Cursus cadeau aan iemand met een gratis filmpje met persoonlijke boodschap. De Vaarbewijs Filmpjes Cadeaubon is het leukste cadeau om te krijgen!

Voordelen van een lidmaatschap

Als lid heb je direct toegang tot alle filmpjes via de Vaarbewijs Filmpjes website en op YouTube op iPhone en Android.

Betaling gaat veilig en vertrouwd via YouTube (GooglePay). Aanmelden en afmelden kan eenvoudig via de Lid worden button in YouTube. Lees meer over YouTube lidmaatschappen.

Als je een abonnement direct in de iOS YouTube app via je AppleID afsluit, dan rekent Apple een hogere prijs.

Je kan ook via iDeal, PayPal, Creditcard of de Belgische betaalmethodes lid worden. Je krijgt dan een inlog op de Vaarbewijs Filmpjes website.

Voorbeeldfilmpjes

Bekijk de voorbeeld filmpjes over het verschil tussen Vaarbewijs 1 en Vaarbewijs 2 en over laterale betonning. Er zijn meer dan honderd filmpjes beschikbaar, met de nieuwste 2022 theorie en examenvragen.

Bovendien hebben we een handige pagina met allemaal minifilmpjes met definities. Slim om nog even door te nemen vlak voor je examen!

Persoonlijke begeleiding voor leden

Jij gaat je Vaarbewijs halen en wij gaan je daarbij helpen! Hier hebben we alvast de 10 beste tips om te slagen voor je Vaarbewijs Examen op een rijtje gezet.

Als je vast komt te zitten kan je ons als lid via Facebook, Twitter, YouTube en email vragen stellen. Arjen en Tina trekken je zo weer vlot! Klik gewoon op één van de buttons hieronder.

Online cursussen

Vaarbewijs 1

€19,99

p.m.

Theorie KVB-1

300 Oefenvragen

Hulp bij vragen

Vaarbewijs 1+2

€24,99

p.m.

Theorie KVB-1

Theorie KVB-2

400 Oefenvragen

Hulp bij vragen

Vaarbewijs 1+2 & Marifoon

€29,99

p.m.

Theorie KVB-1

Theorie KVB-2

Theorie Marifoon

550 Oefenvragen

Hulp bij vragen

Marifoon los: €14,99