Adverteren op Vaarbewijs Filmpjes

Adverteren? Onze filmpjes worden duizenden keren per dag bekeken en we hebben al tienduizenden matrozen gehad die de Vaarbewijs Filmpjes één of meerdere keren hebben bekeken. Ook de leden zijn superenthousiast, zoals je kan lezen in de reviews.

We hebben diverse mogelijkheden voor advertenties, branded content, advertorials and affiliates.

Advertenties

Vaarbewijs Filmpjes wordt bezocht door watersportliefhebbers en mensen die bezig zijn met het halen van hun vaarbewijs. Deze doelgroep is zeer geïnteresseerd in het kopen of huren van een motorboot, zeilboot, sloep of grotere plezierjachten. Ook voor verkopers van watersportartikelen of spullen voor bootonderhoud vallen de bezoekers van Vaarbewijs Filmpjes precies in jouw doelgroep.

Branded Content

Naast het plaatsen van een advertentie kunnen we ook branded content maken, waarin we jouw product of dienst aanprijzen op de manier zoals jij wil. Hierbij kunnen we ook gebruik maken van professionele voice-overs. We maken dan speciaal voor jou een filmpje en plaatsen die in onze afspeellijsten. Uiteraard kan je het filmpje ook op je eigen website gebruiken.

Advertorials

Wil je zelf een artikel over jouw bedrijf of product plaatsen op Vaarbewijs Filmpjes, dan kan dat in onze Nieuws sectie en we zullen het artikel ook plaatsen op onze Facebook en Twitter pagina.

Affiliate

Heb je een bedrijf wat iets doet met zeilboten, motorboten, vaarbewijs of watersport dan kunnen we ook optreden als affiliate partner. We verwijzen de matrozen op Vaarbewijs Filmpjes dan door naar jouw website, zodat ze bij jou een aankoop kunnen doen. Je kan ook zelf affiliate van Vaarbewijs Filmpjes worden en geld verdienen.

Contact

Meer weten? ✉️ vaarbewijsfilmpjes@gmail.com

Ja, ik wil ook alle Vaarbewijs Filmpjes bekijken! Neem nu een abonnement via YouTube of iDeal.

Meer lezen?