Informatie voor affiliates


Hou je van varen en wil je geld verdienen met je passie? Dan is het affiliatieprogramma van Vaarbewijs Filmpjes iets voor jou! Vaarbewijs Filmpjes is dé online cursus om je vaarbewijs 1, 2 en marifonie te halen. Met leuke animatiefilmpjes, interactieve oefenvragen en professionele trainers leer je alles wat je moet weten om veilig en verantwoord te varen. Bovendien krijg je toegang tot een community van medecursisten en experts die je kunnen helpen met al je vragen.

Als affiliate van Vaarbewijs Filmpjes kun je een aantrekkelijke commissie verdienen door hun cursussen te promoten op je website, blog, social media of YouTube kanaal. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor het programma, een unieke affiliatelink te genereren en deze te delen met je publiek. Elke keer dat iemand via jouw link een cursus koopt, ontvang jij een aantrekkelijk percentage van de verkoopprijs.

Waarom zou je affiliate worden van Vaarbewijs Filmpjes? Hier zijn enkele voordelen:

  • Je kunt een passief inkomen opbouwen door een kwalitatief hoogwaardig product aan te bevelen dat veel vraag heeft in de markt.
  • Je kunt profiteren van de naamsbekendheid en reputatie van Vaarbewijs Filmpjes, een van de populairste en best beoordeelde vaarbewijs cursussen in Nederland.
  • Je kunt gebruik maken van de marketingmaterialen en ondersteuning die Vaarbewijs Filmpjes biedt om je conversies te verhogen.
  • Je kunt je eigen creativiteit en expertise inzetten om waardevolle content te creëren voor je doelgroep die hen helpt bij het behalen van hun vaarbewijs.
affiliates vaarbewijs cursus

Het affiliate programma van Vaarbewijs Filmpjes uitstekende ondersteuning en hulpmiddelen om je te helpen bij het promoten van de cursussen. Dit omvat een bibliotheek met promotiemateriaal zoals banners, tekstlinks en natuurlijk maken we maatwerk filmpjes die je kunt gebruiken om de cursussen te promoten.

Klinkt dit als iets voor jou? Meld je dan nu aan voor het affiliatieprogramma van Vaarbewijs Filmpjes en start vandaag nog met geld verdienen!

Mail ons voor meer informatie: ✉️ info@vaarbewijsfilmpjes.nl.

Meer lezen?

× Vragen?