Reviews van matrozen

Vaarbewijs examen, vele matrozen hebben het al gedaan en zijn mede geslaagd omdat ze de Vaarbewijs Filmpjes hebben bekeken. Lees hieronder een paar reacties en reviews op ons YouTube-kanaal en kijk snel of Vaarbewijs Filmpjes ook wat voor jou is. Lees hier welke kosten er zijn voor je Vaarbewijs en de beste 10 tips om te slagen voor je Vaarbewijs 1.

Vaarbewijs Filmpjes reviews

Ook op Trustpilot zijn we te vinden.

Vaarbewijs Filmpjes review

Comments van matrozen op YouTube

⚓️ “Geniaal die filmpjes!!!!”
⚓️ Ik ben vorige week geslaagd voor mijn vaarbewijs 1&2 en basiscertificaat marifonie dankzij jouw filmpjes. Ze zijn echt van hoge kwaliteit en leuk om naar te kijken en bovendien ook nog eens toegankelijk voor een schappelijke prijs. Wat wil je nog meer? Om die reden heb ik vrienden van mij die hun vaarbewijs willen halen je kanaal aangeraden (zelfs een medewerker van het CBR vroeg om tips waarna ik hem vervolgens naar jullie heb doorverwezen) 😉 Ontzettend bedankt en ga zo door!
⚓️ “Arjen, hele goede filmpjes. Ik heb eerst een theorieboek doorgenomen en dit sluit helemaal aan op alle theorie die je moet weten. Alleen d.m.v. deze filmpjes erg veel beeld gekregen bij de theorie. Bedankt!”
⚓️ Ik heb gisteren mijn vaarbewijs examen 1 gehaald door jouw videos! Ik hoop dat je snel de volledige cursus Klein Vaarbewijs 2 gaat toevoegen
⚓️ Top Arjen! Je hebt me ook erg geholpen om examen klein vaarbewijs 1 te halen. Ik kijk uit naar de videos voor klein vaarbewijs 2.

En nog een paar..


⚓️ “Mooie uitleg, het vaarbewijs is behoorlijk complex en veel omvattend helaas, ben 2x gezakt en nu hard aan het leren voor (hopelijk) de laatste en derde keer. In deze video`s krijg je alles goed uitgelegd al blijft het erg complex… ze zouden bij het CBR een plezier-vaarbewijs moeten toevoegen met enkele restricties, Arjen bedankt”
⚓️ “Paar uur voor mijn examen deze filmpjes bekeken en daarna meteen geslaagd! Thanks, ga zo door 😃”
⚓️ “Leuke en duidelijke video’s met grappige animaties! Heb eind augustus examen voor “vaarbewijs 1 en 2. Hopelijk haal ik beiden. In VB1 heb ik sowieso vertrouwen vanwege deze video’s. Hopelijk zullen de filmpjes voor VB2 ook spoedig online komen…”

Veren voor Tina!


⚓️ Ik heb geen cursus gevolgd voor Vaarbewijs 1, echter alleen maar jou filmpjes bekeken en een beetje parate kennis. Gisteren geslaagd voor m’n vaarbewijs examen. Thanx daarvoor. Ik raad mensen aan om zich te abonneren op jou kanaal. Ik ben nu benieuwd naar Vaarbewijs 2.
⚓️ “Alle filmpjes wel een x aantal keer moeten kijken om het er echt in te stampen maaaarrr…. Arjen bedankt! Vandaag in 1 keer geslaagd door deze curses. Ow en Tina… ondanks je irritante stem, ook jij bedankt 😉”
⚓️ “Een hele hulp bij zelfstudie 👌🏼😁”

We gaan er bijna van blozen..


⚓️ “Echt super dit! Ik ben bezig met mijn VB1 en dit is veel duidelijker dan de studiewijzer! En ook nog eens veel leuker!”
⚓️ “Leuk! Na een online vaarbewijscursus en het doorspitten van het ANWB boek kwam ik deze verhelderende video’s tegen! Een hele mooie aanvulling, ik ben er blij mee! Binnenkort (na al deze video’s) het vaarbewijs examen maar eens gaan aanvragen…”
⚓️ “Onder andere door jullie filmpjes gisteren geslaagd. 😃 ondanks dat de grapjes niet altijd mijn ding zijn en de dronken aflevering 😅 was het wel degelijk duidelijk. Dank daarvoor”
⚓️ “Ik moet vrijdag voor het examen vb1, ongeacht de uitslag: bedankt voor de heldere uitleg!”
⚓️ “Door u heb ik me vaarbewijs gehaald ben 3 keer gezakt en toen ging ik uw video’s kijken en eerste examen daarna ben ik geslaagd ga zo door”

Ja, ik wil ook alle Vaarbewijs Filmpjes bekijken! Neem nu een abonnement via YouTube of iDeal.

Ik kan niet zo goed tegen complimentjes..


⚓️ “Geniale gozer, vanochtend op geweest en mede door jou geslaagd Arjen! Bedankt ga zo door”
⚓️ “Hallo Arjen (en Tina) Zojuist geslaagd voor mijn VB1, mede dankzij jullie goede in informatieve filmpjes. Op naar VB 2”
⚓️ “Fijne gratis cursus duidelijk uitgelegd, in ieder geval heel veel aan gehad tijdens het halen van vaarbewijs 1, Bedankt voor deze moeite die je hebt gedaan met de leuke en mooie animaties.”
⚓️ “Ook ik ben vandaag geslaagd voor vaarbewijs 1, mede dankzij jullie fijne en duidelijke filmpjes! Bedankt 💐”
⚓️ “Vandaag me vaarbewijs 1 gedaan en geslaagd mede door dit kanaal hoop op dat jullie doorgaan met vaarbewijs 2”

Nog een paar laatste dan..


⚓️ “Is echt veel tijd en moeite ingestoken.👍🏻”
⚓️ “Dit is heel simpelweg GEWELDIG!! 1000x bedankt, zonder deze video’s zou ik nooit mijn vaarbewijs examen in 1x gehaald hebben!”
⚓️ “Helemaal geweldig al die mooie en duidelijke filmpjes. Ik heb Vaarbewijs 1 al een jaartje, maar breek mijn kop over de verschillende koersberekeningen etc. Zou helemaal geweldig zijn als je daar ook duidelijke filmpjes van zou kunnen maken.
⚓️ “Fantastisch dit!! Hahaha Ontzettend waardevol jullie video´s!!”
⚓️ “Hey Arjen, je videos zijn echt top!”
⚓️ “Arjen en Tina super bedankt voor jullie top video’s, ik ben vandaag geslaagd voor m’n vaarbewijs examen dankzij jullie!!!!”

En nu stoppen we ermee!


⚓️ “Het word hier beter uitgelegd dan waar dan ook. …..mooi aanvulling voor de cursus kleinvaarbewijs1”
⚓️ “Weer een super goede instructie! Top”
⚓️ “Gisteren geslaagd ! Mede door deze video’s !!”
⚓️ “Geweldige video’s ! Zeer informatief met een beetje humor. Ga zo door !”
⚓️ “Je filmpjes zijn top! Beter dan mm duur betaalde cursus van 100 euro”
⚓️ “laat er nog maar een paar komen, top dat je dit doet!”
⚓️ Deze zomer voor het eerst een boot in Friesland gehuurd. Vaarbewijs 1 was niet nodig , maar toch blij dat ik deze ,mede door de filmpjes van Tina en Arjen, gehaald heb. Vooral de voorrangsregels, betonning, bebording ed is nuttig om te weten. Op naar vaarbewijs 2.
⚓️ “Het wordt goed en duidelijk uitgelegd top”

Ja, ik wil ook alle Vaarbewijs Filmpjes bekijken! Neem nu een abonnement via YouTube of iDeal.

Meer lezen?