Thuishaven » Vaarbewijs 2 cursus

Vaarbewijs 2 cursus

Inhoud Vaarbewijs 2 Cursus

Vaarbewijs 2 cursus, in deze serie begrijpelijke video’s worden alle onderwerpen uitgelegd die je nodig hebt om te slagen voor je Vaarbewijs 2 Examen bij het CBR. Je kan de vaarbewijs video’s in je eigen tempo en volgorde doornemen. Zowel geschikt als je de opleiding doet bij een vaarschool of een zeilschool maar ook als je zelfstudie doet. Leuk om te kijken als aanvulling of als opfriscursus voor bepaalde onderwerpen.

Kaartlezen en navigeren zijn belangrijke onderwerpen voor het halen van je Vaarbewijs 2. Je leert je positie bepalen, koersen uitzetten rekening houdend met de wind en stroming, je aankomsttijd bepalen en je snelheid bepalen. Ook ga je alles leren over de getijden, eb en vloed, zeebetonning en het SRW (Scheepvaart Reglement Westerschelde) Met deze thuiscursus klein vaarbewijs deel 2 leer je alles wat je moet weten om te slagen voor je examen. Wil je je vaarbewijs halen, volg dan deze vaarbewijs cursus met alle vaarbewijs theorie en vaarbewijs tips en leer zo alles wat je moet weten voor je vaarbewijs examen!

Doe eerst Vaarbewijs 1

Het is verstandig om te beginnen met de filmpjes van Vaarbewijs 1 voordat je gaat starten met Vaarbewijs 2. Een deel van de theorie komt terug of wordt verder uitgebouwd.

Lid worden van Vaarbewijs Filmpjes

De leuke Vaarbewijs Cursus!

Wil je alle theorie die nodig is voor je vaarbewijs op een leuke en eenvoudige manier leren, bekijk dan alle filmpjes in deze Youtube afspeellijst. Zo slaag je voor je Vaarbewijs examen. En ga je vol zelfvertrouwen met je motorboot of zeilboot de zee op!

Meer lezen?